RSS
Adóbevallás 2013
2016. May. 25.
SZÉP Kártya EGYENLEG: így lehet lekérdezni a SZÉP Kártya egyenlegét

Írta: Administrator   
2012 január 23. (hétfő) 10:22

SZÉP Kártya EGYENLEG lekérdezés: így lehet lekérdezni a SZÉP Kártya egyenlegét. A cafeteria juttatások közül egyenlőre az Erzsébet-utalvány a legnépszerűbb: csaknem egyharmaddal többen adják ezt a dolgozóknak, mint a második helyen szereplő, a SZÉP Kártya vendéglátás alszámlájára nyújtott hozzájárulást.

Harmadik a sorban az egészségpénztárba vagy önsegélyező pénztárba utalt hozzájárulás, negyedik az iskolakezdési támogatás, ötödik a Széchenyi Pihenőkártya szálláshely alszámlájára nyújtott támogatás, amelyet a helyi bérlet, az önkéntes nyugdíjpénztárba utalt hozzájárulás, illetve a SZÉP Kártya szabadidő alszámlájára utalt — a rekreációt, egészségmegőrzést szolgáló — hozzájárulás, valamint a kockázati élet-, baleset- és egészségbiztosítás követ.

SZÉP Kártya egyenleg

A SZÉP Kártyával kapcsolatban gyakori kérdés, miként lehet majd ellenőrizni mekkora a rendelkezésre álló egyenleg. A szolgáltatók ehhez biztonsági jelszóval védett internetes felületein nyílik lehetőség, de mobiltelefonra és internetre is érkezhet egyenlegértesítés. PIN-kód nincsen, az utalványként biztosított összeget azonban az átutalást követő év végéig fel kell használni. (beol.hu/adobevallas.info)

Utolsó frissítés: 2012 január 23. (hétfő) 10:26