RSS
Adóbevallás 2013
2017. Mar. 26.
AbevJava letöltés - NAV (APEH) AbevJava ÁNYK nyomtatványkitöltő program letöltés

Adóbevallás - Adóbevallás és nyomtatvány letöltés
Írta: Administrator   
2011 november 02. (szerda) 13:41

AbevJava letöltés - NAV (APEH) AbevJava ÁNYK nyomtatványkitöltő program letöltés. A NAV nyomtatványkitöltő programja segítségével bármilyen nyomtatvány egyszerűen és gyorsan kitölthető, és elektronikus úton eljuttatható az adóhivatalhoz. Információk az Általános nyomtatványkitöltőhöz (ÁNYK - AbevJava).

NAV nyomtatványkitöltő program letöltés: Általános nyomtatványkitöltő program (ÁNYK)

Frissítések: Importálás mindenkinek, Technikai információk fejlesztőknek, Járulékbevallás kezelése, Kötegelt nyomtatványok kezelése, Speciális kötegelt nyomtatványok kezelése, Frissítések rendszergazdáknek, Ügyfél és Hivatali Kapu használata, Nyilvános üzemmód, XCZ állományok hozzárendelése az ÁNYK-hoz, XCZ állományok kezelése az ÁNYK-ban, Teljes program súgó

A Java-alapú programok használatához ajánlott legkényelmesebb út a WebStart-os verzió választása.

A telepítés főbb lépései

  1. Az Általános Nyomtatványkitöltő (ÁNYK - AbevJava) keretprogram letöltésre felkínált lehetőségei közül válassza az 'AbevJava Java WebStart – kattintson ide a telepítéshez' verziót.
    Ha nincsenek speciális igényei, minden feltett kérdésre fogadja el a felkínált választ.

  2. A kiválasztott nyomtatványkitöltő program esetén szintén válassza az első helyen felkínált WebStart lehetőséget, s ha tartozik hozzá aktív súgó Java WebStart, akkor azt is telepítse.

  3. Újabb nyomtatványkitöltők esetén csak a 2. lépést kell ismételni. A keretprogram ismételt telepítésére csak verzióváltás esetén lehet szükség – erre alkalmanként külön felhívjuk a figyelmet.

FONTOS! A v1.1.1 (vagy ennél magasabb verziójú) keretprogram csak a 2008. december 20. után letöltött Java-alapú programokkal működik helyesen, mert ezek - technikai okok miatt - verzióváltás nélkül lettek újrafordítva a WebStart-os funkcionalitás biztosítása érdekében.

AbevJava letöltés

ÁNYK - AbevJava Java WebStart - kattintson ide a telepítéshez

Általános Nyomtatványkitöltő (ÁNYK) - keretprogram a Java-alapú  nyomtatványokhoz, az AbevJava továbbfejlesztett változata.

https://ugyintezes.magyarorszag.hu/szolgaltatasok/adonyomtatvany.html

NAV nyomtatványkitöltő program letöltés: Általános nyomtatványkitöltő program (ÁNYK)

Az AbevJava program működéséről ezen a linken kaphat további segítséget.